PROTECTIA DATELOR

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Regulamentului General de Protectie a Datelor (GDPR) ASOCIATIA UNIVERSITARA DACIA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: completarea certificatelor de participare si absolvire a activitatilor educationale alese de dvs., primirea ofertelor noastre si facturarea serviciilor solicitate de Dvs. .

Nu sunteti obligat(a) sa ne furnizati datele personale, dar acestea fiind necesare scrierii certificatelor de participare si absolvire a cursurilor pe care le-ati urmat atrage dupa sine neobtinerea acestor certificate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai furnizorului de servicii hoteliere ales de dvs. pentru cazare, in cazul participarii la cursurile noastre.

Conform GDPR, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la ASOCIATIA UNIVERSITARA DACIA, Sinaia, Calea Codrului, nr. 6, e-mail: protectiadatelor@asociatiadacia.ro .

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

E-mail dedicat : protectiadatelor@asociatiadacia.ro

ASOCIATIA UNIVERSITARA DACIA