CURSURI ON-LINE DEZVOLTARE PERSONALA BUCURESTI 2021

NOU ! CURSURI DEZVOLTARE PERSONALA ON-LINE 2021 !

Bine ai venit la cursurile noastre de dezvoltare personală ! Cursurile sunt organizate on-line, în sistem video-conferinţă, live, pe platforma Google Meet !

Denumirea cursului: “Parcurgerea drumului de la intenție la rezultat !”

Vrei să realizezi ceva anume şi nu ai curajul, metodele sau determinarea să o faci ?  Înscrie-te la acest curs de dezvoltare personală on-line şi descătușează-ţi adevăratul potențial ! Dezvoltarea personală poate fi o soluţia pe care o cauţi !

Temele abordate în cadrul cursului sunt:

• evaluarea situaţiei actuale şi a situaţiei dezirabile
  • stabilirea intenţiei şi a căilor de urmat
  • stabilirea rezultatului dorit
  • dezvoltarea personală şi principiul obiectivităţii
  • exerciţiu practic AM / NU AM
  • gândirea pozitivă vs. gândirea negativă
  • analiza şi depăşirea obstacolelor în realizarea dorinţelor
  • visătorii cu ochii deschişi vs. visătorii adevăraţi
  • stabilirea obiectivelor, a rezultatelor dorite şi a activităţilor
  • abilităţi de tip hard vs. abilităţi de tip soft
  • orientarea către rezultate vs. orientarea către oameni
  • gestionarea relaţiilor inter-personale, şi nu numai.

Învață să lupţi cu fricile şi cu emoțiile tale şi începe să trăiești cu adevărat ! Revendică ce este deja al tău ! Găsești mai jos planificarea tuturor cursurilor şi toate detaliile de care ai nevoie !

Trainer: GABRIEL MOINESCU (consilier dezvoltare personală)

curs dezvoltare personala online

Prin intermediul acestui curs de dezvoltare personală dorim să vă ajutăm să vă îmbunătăţiţi situaţia actuală, să depăşiţi anumite blocaje şi să progresaţi în domeniile de interes pentru dumneavoastră.

Pe parcursul cursului vă vom pune la dispoziţie instrumentele necesare îndeplinirii obiectivelor sau dorinţelor pe care le aveţi !

Credem cu tărie că majoritatea oamenilor își doresc să aibă o viată împlinită, încununată de succes , fapt pentru care punem accentul, în cadrul cursului nostru, pe acele tehnici care să vă ajute să atingeți nivelul de succes dorit !

Preţul cursului este de doar 190 lei (redus de la 300 lei), pentru două zile de curs live, în sistem work-shop, prin interacțiune directă cu trainerul prin camera web (platforma Google Meet). Vei primi gratuit prin poştă cartea cu acelaşi nume, împreună cu diploma eliberată la finalul cursului !

DESCARCĂ DE AICI CEREREA DE ÎNSCRIERE LA CURSULUI ON-LINE DE DEZVOLTARE PERSONALA 2021

cursuri dezvoltare personala online

Succesul nostru poate fi generat de următorii factori:

• pregătirea personală şi profesională;
  • talentele pe care le avem;
  • calitățile noastre;
  • curajul de a face/schimba ceva;
  • perseverenta în atingerea obiectivelor;
  • modul în care gândim;
  • dezvoltarea personală permanentă;
  • lucrul în echipă;
  • alegerea unui mediu propice;
  • valorizarea oportunităților;
  • claritate în gândire;
  • eliminarea conformismului s.a.

cursuri dezvoltare personala bucurestiRolul cursului de dezvoltare personală este acela de a clarifica toate aceste aspecte, de a vă motiva şi de a vă furniza toate instrumentele necesare, prin utilizarea cărora să puteţi să vă îndepliniți obiectivele şi visurile care, până la acest moment, nu ați avut curajul sau dispoziția de a le lua in serios.

Înscrie-te la acest curs de dezvoltare personala on-line şi descătușează-ţi întregul potențial ! Mai jos găsești planificarea seriilor, precum şi informaţiile necesare pentru înscrierea la curs !

cursuri dezvoltare personala

PLANIFICARE SERII CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ ORGANIZATE ON-LINE ÎN ANUL 2021:

SERIA 1 – Curs on-line dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 08 – 09 septembrie 2021 (curs live, nu înregistrat) INSCRIE-TE ACUM

• joi in intervalul orar 17.00 – 20.00

SERIA 2Curs on-line dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 15 – 16 septembrie 2021 (curs live, nu înregistrat) INSCRIE-TE ACUM !

• joi in intervalul orar 17.00 – 20.00

SERIA 3 – Curs on-line dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 22 – 23 septembrie 2021 (curs live, nu înregistrat) INSCRIE-TE ACUM !

• joi in intervalul orar 17.00 – 20.00

SERIA 4 – Curs on-line dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 29 – 30 septembrie 2021 (curs live, nu înregistrat) INSCRIE-TE ACUM !

• joi in intervalul orar 17.00 – 20.00

SERIA 5 – Curs on-line dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat” 06 – 07 octombrie 2021 (curs live, nu înregistrat) INSCRIE-TE ACUM !

• joi in intervalul orar 17.00 – 20.00

SERIA 6 – Curs on-line dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 13 – 14 octombrie 2021 (curs live, nu înregistrat) INSCRIE-TE ACUM !

• joi in intervalul orar 17.00 – 20.00

SERIA 7 – Curs on-line dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 20 – 21 octombrie 2021 (curs live, nu înregistrat) INSCRIE-TE ACUM !

• joi in intervalul orar 17.00 – 20.00

Notă: Cursurile se organizează, de regulă, în zilele planificate mai sus, dar cu posibilitatea schimbării zilelor, în funcţie de solicitările cursanţilor. Intervalul orar este, de regulă, 17.00 – 20.00 ! Nu fiţi îngrijoraţi de program, îl vom stabili împreună !

pexels-photo-12312.jpegVREI CU ADEVĂRAT O SCHIMBARE ÎN VIAŢA TA ?

ÎNSCRIE-TE ACUM LA CURS !

Taxa participare curs:  doar 190 lei, redusa de la 300 lei

MODALITATI DE INSCRIERE LA CURS

Înscrierile se fac permanent, fie ON LINE AICI , fie prin descărcarea, completarea CERERII DE INSCRIERE TIP   şi transmiterea acesteia la adresa de mail inscrieri@asociatiadacia.ro !

FORMULAR DE ÎNSCRIERE ON-LINE

Verifică primirea cererii la telefonul 0751.43.49.71 !

P.S. Ce mai poţi obţine de la acest curs ? Cunoștințe noi, experiențe noi, relaţii noi, emoții şi trăiri pozitive !

TU DECIZI ! TE AŞTEPTĂM LA CURS !