CURSURI PERFECȚIONARE MUNTE SINAIA 2024

DESCARCĂ OFERTĂ NOUĂ CURSURI FUNCŢIONARI PUBLICI 7/5 ZILE, 40/30 ORE, MUNTE SINAIA (ianuarie – iunie 2024) Bonus 5+1 taxă curs gratuită

DESCARCĂ CEREREA DE ÎNSCRIERE CURSURI MUNTE 2024

cursuri functionari publici munte 2024

VEZI MAI JOS VIDEO PREZENTARE HOTELURI NOI CURSURI MUNTE 2024!

CERTIFICARE: DIPLOMĂ 30/40 ORE, CONFORM CODULUI ADMINISTRATIV

Important ! Cursurile noastre sunt organizate conform reglementarilor cuprinse in Codul administrativ si H.G. nr. 1066/2008 pentru aprobarea normelor privind formarea profesională a funcţionarilor publici si sunt susținute de cadre universitare si formatori specializaţi în domeniile predate, cu bogată experienţă practică !

BONUS ÎNSCRIERI TIMPURII CURSURI MUNTE 2024:

cursuri gratuit functionari publici

Pentru înscrierile la cursuri realizate şi achitate până la data de 31.01.2024 beneficiați de un bonus suplimentar de 100 de lei la contul de masă deja existent conform ofertei, atât pentru Hotelul Palace**** Sinaia, cât şi pentru Pensiunea Popasul Haiducilor*** Sinaia !

Sună pentru obţinerea voucher-ului bonus la telefonul 0751.43.49.71 !

PREZENTARE PENSIUNEA POPASUL HAIDUCILOR*** SINAIA PARTENER 2024

• Contravaloare taxă curs  = 930 lei  (bonus 5+1 gratuit taxă curs/instituție)
  • Contravaloare servicii de cazare: 2.500 lei/7nopți, cu mic dejun şi 800 lei bonuri de masă bonus sau 2.000 lei/5 nopți, cu mic dejun şi 800 lei bonuri de masă bonus;
  • Parcare gratuită.

PREZENTARE HOTELUL PALACE**** SINAIA PARTENER 2024

• Contravaloare taxă curs  = 930 lei  (bonus 5+1 gratuit taxă curs/instituție)
  • Contravaloare servicii de cazare: 4.050 lei/7nopți, cu mic dejun şi 900 lei bonuri de masă bonus sau 3.100 lei/5 nopți, cu mic dejun şi 700 lei bonuri de masă bonus;
  • Acces gratuit piscină interioară.
  • Restaurant cu formaţie şi program artistic

DATE CONTACT:

Înscrieri cursuri :  inscrieri@asociatiadacia.ro

Contact înscrieri: 0749.077.999   0751.43.49.71

Lista cursurilor de 5/7 zile furnizate de Asociația Universitară Dacia în anul 2024 şi tematica abordata în cadrul acestora (vezi toate cursurile mai jos)

Etica, integritate, transparenta si deontologie profesionala (curs general)

Taxe, impozite locale si executarea silita

Comunicare eficienta intra si inter-institutionala (curs general)

Secretariat, arhivare, biblioteconomie si managementul documentelor

Urbanism, amenajarea teritoriului si disciplina in constructii

Management performant in administratia publica (curs general)

Asistenta sociala – legislatie si proceduri

Managementul timpului, al stresului si al riscurilor in institutiile publice

Managementul situatiilor de urgenta, sanatate si securitate in munca (curs general)

Achizitiile publice – noutati legislative

Registrul agricol, cadastru si publicitate imobiliara – noile reglementari

Asistenta sociala – consilierea familiilor cu probleme psiho-sociale

Regimul juridic al actelor si contractelor administrative si metodologia interpretarii si punerii in executare a legii (curs general)

Managementul proiectelor (curs general)

Managementul resurselor umane, dezvoltarea personala si managementul carierei personalului din sectorul public (curs general)

Politie locala – aplicarea legislatiei specifice

Competente informatice – operator PC (curs general)

Protectia mediului si managementul deseurilor (curs general)

Incluziune sociala, egalitate de sanse si nediscriminare (curs general)

Revizuirea sistemului de control managerial intern conform O.S.G.G. nr. 600/2018 (curs general)

Gestiunea serviciilor publice locale si managementul domeniului public si privat (curs general)

Toate cursurile le regăsiți si in catalogul SEAP al ofertantului ASOCIAŢIEI UNIVERSITARE DACIA, împreună cu serviciile de cazare !

COD CPV CURSURI: 80530000-8 Servicii de formare profesionala (Rev.2) (numere de referință ale serviciilor in SEAP de la DACIA 1 – CURS MUNTE la DACIA 25 – CURS MUNTE)

PREZENTARE POPASUL HAIDUCILOR*** SINAIA – PARTENER ORGANIZARE CURSURI 2024:

GRILA CURSURI ADMINISTRATIE PUBLICA 2023:

Contabilitatea institutiilor publice si realizarea controlului financiar preventiv  (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 4 – CURS MUNTE)

Acte de stare civila si evidenta persoanelor  (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 24 – CURS MUNTE)

Protectia datelor personale in activitatea institutiilor publice (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 20 – CURS MUNTE)

Secretariat, arhivare, biblioteconomie si mangementul documentelor  (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 19 – CURS MUNTE)

Managementul situatiilor de urgenta, sanatate si securitate in munca (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 11 – CURS MUNTE)

Registrul agricol, cadastru si publicitate imobiliara (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 14 – CURS MUNTE)

Taxe, impozite locale si executare silita (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 17 – CURS MUNTE)

Urbanism, amenajarea teritoriului si disciplina in constructii  (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 18 – CURS MUNTE)

Transparenta, liber acces la informatiile de interes public (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 18 – CURS MUNTE)