CURSURI PERFECȚIONARE MUNTE SINAIA 2020

NOU ! DESCARCA OFERTA CURSURI PERFECTIONARE 7 ZILE FUNCTIONARI PUBLICI MUNTE SINAIA 2020 (grila ianuarie – iunie 2020)

DESCARCA FORMULAR CERERE INSCRIERE LA CURSURI MUNTE 2020

DESCARCA DE AICI TEMATICILE AFERENTE CURSURILOR DIN OFERTA

AICI GASITI LISTA PDF NUMERE REFERINTA CURSURI + CAZARI CATALOG SEAP / OFERTANT: ASOCIATIA UNIVERSITARA DACIA

Important ! Cursurile noastre sunt organizate conform reglementarilor cuprinse H.G. nr. 1066/2008 pentru aprobarea normelor privind formarea profesională a funcţionarilor publici si sunt sustinute de cadre universitare si formatori certificati ANC !

Conditiile generale de participare din oferta: 730 lei taxa curs / 2.400 lei servicii cazare  Hotelul Arca lui Noe****Sinaia, tariful de cazare include tva, mic dejun 2 adulti + 1 copil si 800 lei bonuri de masa )

sau 1.900 lei servicii cazare  Pensiunea Popasul Haiducilor***Sinaia, tariful de cazare include tva, mic dejun 2 adulti + 1 copil si 800 lei bonuri de masa)

Inscrieri cursuri :  inscrieri@asociatiadacia.ro

Contact: 0724.39.49.14    0749.077.999   0751.43.49.71

Asociaţia Universitară Dacia Sinaia este furnizor autorizat de formare profesională, înregistrată în Registrul naţional al furnizorilor de formare profesională a adulţilor cu numărul 29/281/24.05.2019Domeniul: Administraţie şi servicii publice, conform standard ocupaţional, Ocupaţia: Expert achiziţii publice, conform autorizaţiei emise de către Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesională din judeţul Prahova (Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei Naţionale).

Locatie desfasurare cursuri munte 2020: Sala de conferinta  Hotel Arca lui Noe**** Sinaia (mai jos gasiti prezentate conditiile de cazare atat pentru Hotelul Arca lui Noe**** Sinaia, cat si pentru Popasul Haiducilor*** Sinaia) !

Lista cursurilor de 7 zile furnizate de Asociatia Universitara Dacia in anul 2020 si tematica abordata in cadrul acestora (vezi toate cursurile mai jos)

Etica, integritate, transparenta si deontologie profesionala (curs general)

Taxe, impozite locale si executarea silita a creantelor fiscale

Comunicare eficienta intra si inter-institutionala (curs general)

Secretariat, arhivare, biblioteconomie si managementul documentelor

Urbanism, amenajarea teritoriului si disciplina in constructii

Management performant in administratia publica (curs general)

Contabilitate si control financiar preventiv

Asistenta sociala – legislatie si proceduri

Managementul timpului, al stresului si al riscurilor (curs general)

Managementul situatiilor de urgenta, sanatate si securitate in munca (curs general)

Achizitiile publice – noile reglementari, proceduri si utilizare SICAP

Registrul agricol – noile reglementari si proceduri

Asistenta sociala – consilierea familiilor cu probleme psiho-sociale

Regimul juridic al actelor si contractelor administrative si metodologia interpretarii si punerii in executare a legii (curs general)

Managementul proiectelor (curs general)

Managementul resurselor umane, dezvoltarea personala si managementul carierei personalului din sectorul public (curs general)

Politie locala – managementul activitatilor de ordine si siguranta publica, legislatie si proceduri

Competente informatice – operator PC (curs general)

Protectia mediului si managementul deseurilor (curs general)

Incluziune sociala, egalitate de sanse si nediscriminare (curs general)

Revizuirea sistemului de control managerial intern conform O.S.G.G. nr. 600/2018 (curs general)

Gestiunea serviciilor publice locale si managementul domeniului public si privat (curs general)

Toate cursurile le regasiti si in catalogul SEAP al ofertantului ASOCIATIA UNIVERSITARA DACIA, impreuna cu serviciile de cazare !

COD CPV CURSURI: 80530000-8 Servicii de formare profesionala (Rev.2) (numere de referinta ale serviciilor in SEAP de la DACIA 1 – CURS MUNTE la DACIA 25 – CURS MUNTE )

COD CPV SERVICII CAZARE: 55110000-4 Servicii de cazare la hotel (Rev.2) (numar de referinta in SEAP –  SERVICII CAZARE HOTEL ARCA LUI NOE SINAIA)

PREZENTARE HOTEL ARCA LUI NOE**** SINAIA – PARTENER ORGANIZARE CURSURI 2020

PREZENTARE POPASUL HAIDUCILOR*** SINAIA – PARTENER ORGANIZARE CURSURI 2020:

GRILA CURSURI ADMINISTRATIE PUBLICA 2020:

Contabilitatea institutiilor publice  (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 4 – CURS MUNTE)

Acte de stare civila si evidenta populatiei  (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 24 – CURS MUNTE)

Protectia datelor personale in activitatea institutiilor publice (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 20 – CURS MUNTE)

Secretariat, arhivare, biblioteconomie si mangementul documentelor  (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 19 – CURS MUNTE)

Managementul situatiilor de urgenta, sanatate si securitate in munca (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 11 – CURS MUNTE)

Registrul agricol, cadastru si publicitate imobiliara (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 14 – CURS MUNTE)

Taxe, impozite locale si executare silita (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 17 – CURS MUNTE)

Urbanism, amenajarea teritoriului si disciplina in constructii  (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 18 – CURS MUNTE)

Transparenta, liber acces la informatiile de interes public, etica integritate si deontologie profesionala (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 18 – CURS MUNTE)

Managementul resurselor umane si salarizarea personalului din sectorul public (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 13 – CURS MUNTE)

Achizitiile publice – reglementari, proceduri si utilizare SICAP (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 13 – CURS MUNTE)

Management administrativ (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 15 – CURS MUNTE)

Dezvoltare personala si managementul carierei personalului din sectorul public (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 25 – CURS MUNTE)

Comunicare, relatii publice si protocol (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 6 – CURS MUNTE)

Asistenta sociala – legislatie si proceduri specifice (Numar de referinta curs catalog SEAP:  DACIA 1 – CURS MUNTE)

NOTA: Optional cazarea participantilor la cursuri se poate face, in aceleasi conditii (1.900 lei/7 nopti cu mic dejun si 800 lei bonuri de masa), si la Hotelul Stavilar*** tot din Sinaia, aflat putin mai jos de Castelul Peles (vezi video de prezentare in continuare).

Pentru alte informatii sunati la telefoanele: 0724.39.49.14 , 0751.43.49.71 sau 0722.207.117