HOTELURI PARTENERE MUNTE 2019

REGLEMENTARI NOI CAZARE PARTICIPARE CURSURI 2019:
Ofertele noastre de cazare respecta normele instituite prin H.G. nr. 714 din 13 septembrie 2018 privind drepturile şi obligaţiile personalului autorităţilor şi instituţiilor publice  pe perioada delegării şi detaşării în altă localitate, precum şi în cazul deplasării în interesul serviciu, aplicabile incepand cu 01 ianuarie 2019

HOTEL MARAMI*** SINAIA – PARTENER ORGANIZARE CURSURI DE PERFECTIONARE MUNTE 2019   www.marami.ro

Conditiile generale de participare la cursuri din oferta: 730 lei taxa curs / 1.600 lei servicii cazare 7 nopti, cu mic dejun si 650 lei bonuri de masa bonus (pretul cazarii respecta plafonul maxim legal de 230 lei/zi, conform H.G. nr. 714/2018)

GRILA CURSURI DE PERFECTIONARE INSTITUTII PUBLICE ORGANIZATE IN SINAIA – PROGRAM CURSURI MUNTE IANUARIE – IUNIE 2019

Dotari Hotel Marami*** Sinaia:

Restaurant 40 de locuri si bar modern cu cele mai speciale cocktailuri. Camere in nuante deosebite dotate cu: cablu TV, telefon, acces gratuit la internet, baie, minibar si acces liber la centru de relaxare care este dotat cu sauna, jacuzzi si aparate fitness.

Sala de conferinte a hotelului Marami are o capacitate de 40 de locuri si are in dotare: telefon, fax, acces gratuit la internet, TV, video, DVD retroproiector, videoproiector, flip chart, climatizare, birou auxiliar cu PC si telefon.

Alte servicii: parcare cu plata, room-service, cutie pastrare valori, servicii de transfer aeroport, gara, cursuri de schi sub îndrumarea unui monitor, organizare de vizite cu ghid la punctele de interes turistic sau istoric.

CERTIFICAT CLASIFICARE 3 STELE HOTEL MARAMI SINAIA (str. Furnica, nr. 52, vis-vis de Complexul Furnica, in apropierea Castelului Peles)

NOTA: Optional cazarea participantilor la cursuri se poate face, in aceleasi conditii (1.600 lei/7 nopti cu mic dejun si 650 lei bonuri de masa), si la Hotelul Stavilar*** tot din Sinaia, aflat putin mai jos de Castelul Peles (vezi video de prezentare in continuare).

Pentru alte informatii sunati la telefoanele: 0724.39.49.14 , 0751.43.49.71 sau 0722.207.117

Asociatia Universitara Dacia are ca obiect principal de activitate formarea profesionala continua si ofera cursuri de perfectionare in toate domeniile prioritare de activitate din sectorul public !