HOTELURI PARTENERE MUNTE 2019

HOTEL MARAMI*** SINAIA – PARTENER ORGANIZARE CURSURI DE PERFECTIONARE MUNTE 2019   www.marami.ro 

Conditiile generale de participare la cursuri din oferta: 730 lei taxa curs / 1.900 lei servicii cazare 7 nopti, cu mic dejun si 800 lei bonuri de masa bonus (valoarea bonurilor de masa poate fi marita, in functie de solicitari)

GRILA CURSURI DE PERFECTIONARE INSTITUTII PUBLICE ORGANIZATE IN SINAIA – PROGRAM CURSURI MUNTE SEPTEMBRIE – DECEMBRIE 2019 

Dotari Hotel Marami*** Sinaia:

Restaurant 40 de locuri si bar modern cu cele mai speciale cocktailuri. Camere in nuante deosebite dotate cu: cablu TV, telefon, acces gratuit la internet, baie, minibar si acces liber la centru de relaxare care este dotat cu sauna, jacuzzi si aparate fitness.

Sala de conferinte a hotelului Marami are o capacitate de 40 de locuri si are in dotare: telefon, fax, acces gratuit la internet, TV, video, DVD retroproiector, videoproiector, flip chart, climatizare, birou auxiliar cu PC si telefon.

Alte servicii: parcare cu plata, room-service, cutie pastrare valori, servicii de transfer aeroport, gara, cursuri de schi sub îndrumarea unui monitor, organizare de vizite cu ghid la punctele de interes turistic sau istoric.

CERTIFICAT CLASIFICARE 3 STELE HOTEL MARAMI SINAIA (str. Furnica, nr. 52, vis-vis de Complexul Furnica, in apropierea Castelului Peles)

NOTA: Optional cazarea participantilor la cursuri se poate face si la Hotelul Arca lui Noe**** din Sinaia, la pretul de 2.400 lei/7 nopti cu mic dejun si 800 lei bonuri de masa) acces gratuit PISCINA, JACUZZI (vezi video de prezentare in continuare). 

NOTA: Optional cazarea participantilor la cursuri se poate face, in aceleasi conditii (1.900 lei/7 nopti cu mic dejun si 800 lei bonuri de masa), si la Hotelul Stavilar*** tot din Sinaia, aflat putin mai jos de Castelul Peles (vezi video de prezentare in continuare). 

Pentru alte informatii sunati la telefoanele: 0724.39.49.14 , 0751.43.49.71 sau 0722.207.117 

Asociatia Universitara Dacia are ca obiect principal de activitate formarea profesionala continua si ofera cursuri de perfectionare in toate domeniile prioritare de activitate din sectorul public !