HOTELURI PARTENERE LITORAL 2019

REGLEMENTARI NOI CAZARE PARTICIPARE CURSURI 2019:
Ofertele noastre de cazare respecta normele instituite prin H.G. nr. 714 din 13 septembrie 2018 privind drepturile şi obligaţiile personalului autorităţilor şi instituţiilor publice  pe perioada delegării şi detaşării în altă localitate, precum şi în cazul deplasării în interesul serviciu, aplicabile incepand cu 01 ianuarie 2019

HOTEL DELTA PALACE*** SULINA, JUD. TULCEA (pensiune completa inclusa in tariful de cazare pentru 2 adulti si 1 copil)

REGIM PENSIUNE COMPLETA (acces si la Delta Dunarii si la plaja Marii Negre; peste din bazinele proprii)

SERVICII INCLUSE IN PRETUL DIN OFERTA SI TARIFE PENTRU ÎNSOŢITORI :

• Cazare cursant 7 nopti cu pensiune completa 3 mese/zi /7 zile cu bauturi alcoolice incluse intre orele 13.00 – 16.00 si 19.00 – 22.00 si nealcoolice incluse intre orele 07.00 – 10.00; 13.00 – 16.00; 19.00 – 22.00;
  • Cazare 1 însoțitor adult 7 nopti cu pensiune completa 3 mese/zi /7 zile cu bauturi alcoolice incluse intre orele 13.00 – 16.00 si 19.00 – 22.00 si nealcoolice incluse intre orele 07.00 – 10.00; 13.00 – 16.00; 19.00 – 22.00;
  • copiii cu vârsta până la 3,99 ani (4 ani) beneficiază de cazare și masă pensiune completă 3 mese/zi gratuit;
  • pentru copii cu vârsta între 4 și 11,99 ani (12 ani) se achită 110 lei/zi și beneficiază de cazare și masă pensiune completă 3 mese/zi;
  • pentru copii cu vârsta între 12 ani și 15.99 (16 ani) se achită 130 lei/zi și beneficiază de cazare și masă pensiune completă 3 mese/zi;
  • pentru copii cu vârsta între 16 ani și 17.99 (18 ani) se achită 150 lei/zi și beneficiază de cazare și masă pensiune completă 3 mese/zi.

Precizări:

• In tarifele de mai sus se acorda un pat suplimentar gratuit.
  • Capacitatea maxima a unei camere duble este de 2 adulti cu 2 copii ( 0 – 17,99 ani).
  • Nu se permite cazarea a 3 adulți în aceiași camera.
  • Obligatoriu la cazare trebuie prezentate copii xerox dupa CI sau certificatele de nastere ale copiilor.

Pot fi utilizate si voucherele de vacanta !

HOTEL FAVORIT*** VENUS, JUD. CONSTANTA (demi-pensiune inclusa in tariful de cazare pentru 2 adulti si 1 copil / mic dejun si cina)

REGIM DEMIPENSIUNE (mic dejun + cina incluse)

SERVICII INCLUSE IN PRETUL DIN OFERTA SI TARIFE PENTRU ÎNSOŢITORI :

• Cazare 7 nopţi cursant, cu demipensiune (mic dejun şi cină);
  • Cazare 7 nopţi un însoțitor adult, cu demipensiune (mic dejun şi cină);
  • Cazare un copil de vârsta pana la 5 ani, cu demipensiune (mic dejun şi cină);
  • Pentru copiii cu varsta între 2 ani şi 11.99 ani se achită 38,50 lei/zi, cu demipensiune (mic dejun şi cină), fără pat suplimentar;
  • Pentru copiii cu varsta între 12 ani şi 17.99 ani se achită 83 lei/zi, cu demipensiune (mic dejun şi cină), fără pat suplimentar;
  • Pentru copiii cu varsta între 0 ani şi 1.99 ani cazarea şi mesele sunt gratuite.

Pot fi utilizate si voucherele de vacanta.

Inscrieri cursuri : 0724.39.49.14  inscrieri@asociatiadacia.ro