CURSURI DEZVOLTARE PERSONALA BUCURESTI 2019

Inscrie-te la cursurile noastre de dezvoltare personala organizate in Bucuresti in anul 2019 si descatuseaza-ti adevaratul potential !

Invata sa lupti cu fricile si cu emotiile tale si incepe sa traiesti cu adevarat ! Revendica ce este deja al tau ! Gasesti mai jos planificarea tuturor cursurilor si toate detaliile de care ai nevoie !

Traineri: GABRIEL MOINESCU (consilier dezoltare personala) si PIRGARU MARIANA (psiholog).

Prin intermediul cursurilor noastre de dezvoltare personala dorim sa ii ajutam pe cei care nu sunt multumiti de situatia lor actuala sa si-o imbunatateasca si sa oferim, in general, celor ce vor sa evolueze instrumentele necesare atingerii obiectivelor pe care nu le-au atins pana acum, indiferent in ce domeniu al vietii lor.

Credem cu tarie ca toti oamenii isi doresc sa aiba o viata plina, incununata de succes , fapt pentru care marjam in cadrul cursurilor noastre pe acele tehnici care sa va ajute sa atingeti nivelul de succes dorit !

Succesul nostru poate fi generat de urmatorii factori:

• pregatirea personala si profesionala;
  • talentele pe care le avem;
  • calitatile pe care le avem;
  • curajul de a face/schimba ceva;
  • perseverenta in atingerea obiectivelor;
  • modul in care gandim;
  • dezvoltarea personala permanenta;
  • lucrul intr-o echipa care sa te sustina;
  • alegerea unui mediu propice;
  • valorizarea oportunitatilor;
  • dezvoltarea claritatii in gandire;
  • eliminarea conformismului s.a.

pexels-photo-395612.jpegRolul cursurilor de dezvoltare personala este acela de a clarifica toate aceste aspecte, de a va motiva si de a va furniza toate instrumentele necesare, prin utilizarea carora sa puteti sa va indepliniti obiectivele si visurile care, pana la acest moment, nu ati avut curajul sau dispozitia de a le lua in serios.

Inscrie-te la cursurile noastre de dezvoltare personala si descatuseaza-ti intregul potential ! Mai jos gasesti planificarea seriilor, informatii referitoare la contravaloarea cursului si inscriere !

pexels-photo-556416.jpeg

PLANIFICARE SERII CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALA ORGANIZATE IN BUCURESTI IN ANUL 2019:

SERIA 1 – Curs dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 10 – 11 mai 2019 (curs de week-end) INSCRIE-TE ACUM !

• sambata in intervalul orar 10.00 – 14.00

SERIA 2Curs dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 17 – 18 mai 2019 (curs de week-end) INSCRIE-TE

• sambata in intervalul orar 10.00 – 14.00

SERIA 3 – Curs dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 24 – 25 mai 2019 (curs de week-end) INSCRIE-TE ACUM !

• sambata in intervalul orar 10.00 – 14.00

SERIA 4 – Curs dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 31 mai – 01 iunie 2019 (curs de week-end) INSCRIE-TE ACUM !

• sambata in intervalul orar 10.00 – 14.00

SERIA 5 – Curs dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 07 – 08 iunie 2019 (curs de week-end) INSCRIE-TE ACUM !

• sambata in intervalul orar 10.00 – 14.00

SERIA 6 – Curs dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 14 – 15 iunie 2019 (curs de week-end) INSCRIE-TE ACUM !

• sambata in intervalul orar 10.00 – 14.00

pexels-photo-12312.jpegVREI CU ADEVARAT O SCHIMBARE IN VIATA TA ?

SUNA-NE ACUM SI INSCRIE-TE IN PROGRAM !

Taxa participare curs:  doar 300 lei, redusa de la 490 lei (se achita in baza facturii)

MODALITATI DE INSCRIERE LA CURS

Inscrierile se fac permanent, fie ON LINE AICI , fie prin descarcarea si completarea CERERII DE INSCRIERE TIP !  si transmiterea acesteia la adresa de mail inscrieri@asociatiadacia.ro )

DESCARCA DE AICI FORMULARUL CERERII DE INSCRIERE LA CURSUL DE DEZVOLTARE PERSONALA ORGANIZAT IN BUCURESTI

SAU

COMPLETEAZA FORMULARUL ON LINE DE MAI JOS

Verifica primirea cererii la telefonul 0751.43.49.71 !

P.S. Ce obtii de la acest curs ? Cunostinte, experiente, emotii si trairi pe care, altfel, ti-ar trebuie ani sa la asimilezi ! Aceste lucru le poti gasi si in carti dar ai tip sa le citesti si sa validezi sau sa invalidezi lucrurile scrise in ele ?

TU DECIZI ! INVATA SA ALEGI !