CURSURI ON-LINE DEZVOLTARE PERSONALA BUCURESTI 2020

NOU ! CURSURI DEZVOLTARE PERSONALA ON-LINE 2020 !

Acest curs este intitulat simplu: “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”. De ce ?

Deoarece toti ne dorim sa avem rezultate dar, de multe ori, nu stim ce ne dorim cu adevarat; fapt pentru care, in cadrul cursului, vom clarifica “intentia”, stabilind la final ce vrem cu adevarat.

O alta problema, experimentata de foarte multi oameni, este aceea a “pretului platit” . Poti ajunge la orice rezultata, dar trebuie sa anticipezi pretul si sa ti-l asumi.

Daca pretul a fost deja platit si este prea mare ? Vom lucra impreuna sa reparam raul produs pana acum !

curs dezvoltare personala online

La finalul cursului vei primi cadou si cartea cu acelasi nume !

Inscrie-te la acest curs de dezvoltare personala on-line si descatuseaza-ti adevaratul potential ! Cursul se adreseaza oricarei persoane care vrea sa schimbe ceva in viata ei !

Invata sa lupti cu fricile si cu emotiile tale si incepe sa traiesti cu adevarat ! Revendica ce este deja al tau ! Gasesti mai jos planificarea tuturor cursurilor si toate detaliile de care ai nevoie !

Trainer: GABRIEL MOINESCU (consilier dezoltare personala)

Prin intermediul acestui curs de dezvoltare personala dorim sa ii ajutam pe cei care nu sunt multumiti de situatia lor actuala sa si-o imbunatateasca si sa oferim, in general, celor ce vor sa evolueze instrumentele necesare atingerii obiectivelor pe care nu le-au atins pana acum, indiferent in ce domeniu al vietii lor.

Credem cu tarie ca toti oamenii isi doresc sa aiba o viata plina, incununata de succes , fapt pentru care marjam in cadrul cursului noastru pe acele tehnici care sa va ajute sa atingeti nivelul de succes dorit !

Succesul nostru poate fi generat de urmatorii factori:

• pregatirea personala si profesionala;
  • talentele pe care le avem;
  • calitatile pe care le avem;
  • curajul de a face/schimba ceva;
  • perseverenta in atingerea obiectivelor;
  • modul in care gandim;
  • dezvoltarea personala permanenta;
  • lucrul intr-o echipa care sa te sustina;
  • alegerea unui mediu propice;
  • valorizarea oportunitatilor;
  • dezvoltarea claritatii in gandire;
  • eliminarea conformismului s.a.

pexels-photo-395612.jpegRolul cursului de dezvoltare personala este acela de a clarifica toate aceste aspecte, de a va motiva si de a va furniza toate instrumentele necesare, prin utilizarea carora sa puteti sa va indepliniti obiectivele si visurile care, pana la acest moment, nu ati avut curajul sau dispozitia de a le lua in serios.

Inscrie-te la acest curs de dezvoltare personala on-line si descatuseaza-ti intregul potential ! Mai jos gasesti planificarea seriilor, informatii referitoare la contravaloarea cursului si inscriere !

pexels-photo-556416.jpeg

PLANIFICARE SERII CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALA ORGANIZATE ON-LINE IN ANUL 2020:

SERIA 1 – Curs dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 15 – 16 mai 2020 (curs de week-end) INSCRIE-TE ACUM ! FINALIZAT

• sambata in intervalul orar 10.00 – 14.00

SERIA 2Curs dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 22 – 23 mai 2020 (curs de week-end) INSCRIE-TE ACUM !

• sambata in intervalul orar 10.00 – 14.00

SERIA 3 – Curs dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 29 – 30 mai 2020 (curs de week-end) INSCRIE-TE ACUM !

• sambata in intervalul orar 10.00 – 14.00

SERIA 4 – Curs dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 05 – 06 iunie 2020 (curs de week-end) INSCRIE-TE ACUM !

• sambata in intervalul orar 10.00 – 14.00

SERIA 5 – Curs dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”12 – 13 iunie 2020 (curs de week-end) INSCRIE-TE ACUM !

• sambata in intervalul orar 10.00 – 14.00

SERIA 6 – Curs dezvoltare personala “Parcurgerea drumului de la intentie la rezultat”| 19 – 20 iunie 2020 (curs de week-end) INSCRIE-TE ACUM !

• sambata in intervalul orar 10.00 – 14.00

pexels-photo-12312.jpegVREI CU ADEVARAT O SCHIMBARE IN VIATA TA ?

SUNA-NE ACUM SI INSCRIE-TE IN PROGRAM !

Taxa participare curs:  doar 300 lei, redusa de la 490 lei (se achita in baza facturii)

MODALITATI DE INSCRIERE LA CURS

Inscrierile se fac permanent, fie ON LINE AICI , fie prin descarcarea si completarea CERERII DE INSCRIERE TIP !  si transmiterea acesteia la adresa de mail inscrieri@asociatiadacia.ro )

DESCARCA DE AICI FORMULARUL CERERII DE INSCRIERE LA CURSUL DE DEZVOLTARE PERSONALA ORGANIZAT IN BUCURESTI

SAU

COMPLETEAZA FORMULARUL ON LINE DE MAI JOS

Verifica primirea cererii la telefonul 0751.43.49.71 !

P.S. Ce obtii de la acest curs ? Cunostinte, experiente, emotii si trairi pe care, altfel, ti-ar trebuie ani sa la asimilezi ! Aceste lucru le poti gasi si in carti dar ai tip sa le citesti si sa validezi sau sa invalidezi lucrurile scrise in ele ?

TU DECIZI ! INVATA SA ALEGI !